недеља, 26. новембар 2017.

Svečano obilježen dan škole

U utorak,31.oktobra 2017.godine u Centru za učenje, održan je prigodan kulturno-zabavni program kojim je svečano obilježen dan škole.To je 52. put da naša škola svečano obilježava ovaj dan.
Program je kratkim obraćanjaem otvorio direktor škole, gospodijn Rifat Balić, a zatim su se u petnaestak tačaka programa učenici predstavili različitim sadržajima.Prisutnima su se predstavili nadareni učenici koji sviraju (Lejla Kandić i Aldin Režematović), glume (Nemanja Mijović i Armin Šiljković), izražajno kazuju stihove( Enes i Edis Markišić,Majda Radončić).U zabavnom dijelu programa nastupilo je KUD “Džafer Nikočević” čiji su članovi učenici područnog odjeljenja naše škole u Gusinju.Oni su izveli narodne igre plavsko-gusinjskog kraja.
U svečanom dijelu programa direktor škole je uručio pohvale i zahvalnice svim onim učenicima koji su svojim postignućima i osvojenim nagradama afirmisali našu školu. Zahvalnicie su primirli učesnici petog UPSIFT-a, pobjednici kviza ”Koliko poznaješ Evropsku uniju“,glumci amaterskog filma „Mi djeca sa stanice Zoo“, učenisci ljetnje škole „Planeta u tvojim rikama“,učesnici „Ljetnjeg vojnog kamapa“,realizatori Dana inkluzije ,kao i pobjednici školskog jesenjeg krosa.
Moderatori progrmama bili su maturanti Jusuf Šabović I Dona Čelić.Program je pripremio i realizivao Aktiv profesora Crnogosrkog-srpskog, bosanskog I hrvatskog jezika i književnosti

Нема коментара:

Постави коментар